3 alkalmazás, ami jobbá tette az életem

avagy hogyan állítsuk a szolgálatunkba a technikát

A vélemények erősen megoszlanak, hogy jobb lett-e a világ a technika fejlődésével, vagy sem. Ebben a cikkben összegyűjtöttem neked 3 alkalmazást, ami nekem sokkal könnyebbé tette a hétköznapjaimat.

1. Koin (Pénzügy)

Van, aki a kézzel írott kockáspapír, van, aki az Excel, és van, aki a Koin híve. De egy dologban mindenképpen egyetértünk: nem engedhetjük meg magunknak, hogy semmilyen formában ne rögzítsük a kiadásainkat és a bevételeinket. 

Mire használhatod?

Az életed pénzügyi területének az irányítására. Arra, hogy minden hónap végén lásd, mire, mennyit költöttél. Lehetőséged van rendszeres tételek megadására is, tehát megadhatod, hogy egy hónapban mennyi fix összeg folyik be, valamint ki.

2. Trello (Hatékonyság)

A személyes hatékonyságnöveléshez ezt az alkalmazást használom és nagyon meg vagyok vele elégedve, így javaslom is! Egyszerű, átlátható, rengeteg funkcióval rendelkezik az ingyenes verzió is, így valóban hatásos.

Mire használhatod?

Napi, heti, havi célkitűzéseid, teendőid rögzítésére és az életed menedzselésére. Miért jobb, mint egy notesz, vagy bármilyen más program? Mert itt lehetőséged van közös listát vezetni a pároddal, vagy bárkivel, aki regisztrál az alkalmazásban. Ez sokszor jól jöhet például: vakációra összekészítendő dolgok listáját vezetni, vagy a jövőheti közös programokat megszervezni és még sok másra...

Bővebb bemutatót itt találhatsz.

3. Seven (Egészség)

Nem részletezném a rendszeres mozgás jótékony hatásait, de bizony rengeteg van. Az alkalmazásban számos mozgásformát találhatunk, amit otthon a nappalinkban is elvégezhetünk.

Mire használhatod?

Már-már személyi edzőnek hívnám. Megadhatod, hogy fogyni, vagy épp izmosodni szeretnél és ez alapján mutat neked olyan gyakorlatokat, amik hozzásegítenek a célod eléréséhez. Egy kis 3D-s animáció segítségével pedig illusztrálja, hogyan végezzük el a gyakorlatokat.

 

Te mivel bővítenéd ki a listát? Válaszodat kommentben várom!

Maradj velünk! Szeretnénk egy szuper közösséget létrehozni a Facebook oldalunkon! Csatlakozol? Itt tudsz.